Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Error in Storefront after secureportaladdon install, CMSItemNotFoundException:

Hi,

Im trying to add secrureportal (Hybris 6.5) to my custom storefront, I followed the official guide: https://wiki.hybris.com/display/accdoc/secureportaladdon+AddOn

But when I try to acces to /mycustomstorefront/es/USD It concats a "null" string like this: /mycustomstorefront/es/USDnull. If I try to access to login page: /mycustomstorefront/es/USD/login, throws a CMSItemNotFoundException: No page with id [SecureCustomerPortalSecuredLoginPage] found.

Any idea? thanks in advance.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 26, 2018 at 11:14 AM

    Hi ,

    After installing secureportaladdon,It might be issues related with CsrfToken for request processing meanwhile you can check the option in backoffice/hmc cmssite authentication checkbox(Base Commerce-Base store-your store-administration) should be uncheck to get site work for custom storefront and If you check the enableAuthentication checkbox it will show the login page when your accessing the storefront.

    Thanks, Rakesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.