Skip to Content

Hi, I'm using hybris 6.5 and facing the following issue with media conversion using image magic

ERROR [pool-2-thread-1] [DefaultImageMagickService] convert: unable to load module 'C:\Program Files\ImageMagick-7.0.7-Q16\modules\coders\IM_MOD_RL_JPEG_.dll': The specified module could not be found. ERROR [pool-2-thread-1] [DefaultImageMagickService] ERROR [pool-2-thread-1] [DefaultImageMagickService] @ error/module.c/OpenModule/1275. ERROR [pool-2-thread-1] [DefaultImageMagickService] convert: no decode delegate for this image format JPEG' @ error/constitute.c/ReadImage/509. ERROR [pool-2-thread-1] [DefaultImageMagickService] convert: no images defined C:\HCC\HYBRIS6.5\hybris\temp\hybris\convert\tmp_6846427730014783659.jpg' @ error/convert.c/ConvertImageCommand/3275. ERROR [customMediaConversionCronJob::de.hybris.platform.servicelayer.internal.jalo.ServicelayerJob] (customMediaConversionCronJob) [CustomMediaConversionJob] Media Conversion Failed, for Product 3755219 for Catalog Staged with error: de.hybris.platform.mediaconversion.conversion.MediaConversionException: Failed to run imagemagick. at de.hybris.platform.mediaconversion.imagemagick.ImageMagickMediaConversionStrategy.convert(ImageMagickMediaConversionStrategy.java:128) ~[mediaconversionserver.jar:?] at com.custom.automediaconversion.jobs.CustomMediaConversionJob.createConvertedMedia(CustomMediaConversionJob.java:224) ~[classes/:?] at com.custom.automediaconversion.jobs.CustomMediaConversionJob.perform(CustomMediaConversionJob.java:79) [classes/:?] at de.hybris.platform.servicelayer.internal.jalo.ServicelayerJob.performCronJob(ServicelayerJob.java:38) [processingserver.jar:?] at de.hybris.platform.cronjob.jalo.Job.execute(Job.java:1390) [processingserver.jar:?] at de.hybris.platform.cronjob.jalo.Job.performImpl(Job.java:814) [processingserver.jar:?] at de.hybris.platform.cronjob.jalo.Job.access$1(Job.java:767) [processingserver.jar:?] at de.hybris.platform.cronjob.jalo.Job$JobRunable.run(Job.java:686) [processingserver.jar:?] at de.hybris.platform.util.threadpool.PoolableThread.internalRun(PoolableThread.java:208) [coreserver.jar:?] at de.hybris.platform.core.threadregistry.RegistrableThread.run(RegistrableThread.java:135) [coreserver.jar:?] Caused by: java.io.IOException: Conversion failed. Process exited with code 1: convert: unable to load module 'C:\Program Files\ImageMagick-7.0.7-Q16\modules\coders\IM_MOD_RL_JPEG_.dll': The specified module could not be found. @ error/module.c/OpenModule/1275.

and also added the following in my local.properties: imagemagick.configuration.directory=C:/Program Files/ImageMagick-7.0.7-Q16/ imagemagick.bindir=C:/Program Files/ImageMagick-7.0.7-Q16/

Any idea why C:\Program Files\ImageMagick-7.0.7-Q16\modules\coders\IM_MOD_RL_JPEG_.dll file is unable to be loaded in hybris even I can locate it in the installed directory

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

0 Answers

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.