Skip to Content
0
Jan 30, 2017 at 05:43 AM

Problem in adding custom attirbute in data hub

52 Views

Hi Experts,

I am trying to add my own custom attribute in raw data and load it into datahub. But, I am not able to load the custom attribute into datahub as raw data. The default attributes are loading except the one that I created. Please help me out in finding a solution for the same.

PFB IDOC which I am passing as Input. Also, PFA xml files needed to check the same.link text

  <EDI_DC40 SEGMENT="1">
      <TABNAM>EDI_DC40</TABNAM>
      <DIRECT>1</DIRECT>
      <IDOCTYP>DEBMAS05</IDOCTYP>
      <SNDPOR>SAPR2Q</SNDPOR>
      <SNDPRT>LS</SNDPRT>
      <SNDPRN>R2QCLNT100</SNDPRN>
      <RCVPOR>X6TCLNT010</RCVPOR>
      <RCVPRN>X6TCLNT010</RCVPRN>
  </EDI_DC40>
 
  <E1KNA1M SEGMENT="1">
      <KUNNR>0099100295</KUNNR>
      
      <KTOKD>DEBI</KTOKD>
      <NAME1>AMUL DAILY FRESH CURD</NAME1>
      <SPRAS>E</SPRAS>
      <SPRAS_ISO>EN</SPRAS_ISO>
      <E1KNVVM SEGMENT="1">
          <TEST>RAVIDHAKA</TEST>
          <VKORG>3100</VKORG>
          <VTWEG>29</VTWEG>
          <SPART>10</SPART>
          <KONDA>01</KONDA>
              
          <E1KNVPM SEGMENT="1">
              <MSGFN>005</MSGFN>
              <PARVW>AG</PARVW>
              <KUNN2>0099100295</KUNN2>
              <PARZA>000</PARZA>
          </E1KNVPM>
          <E1KNVPM SEGMENT="1">
              <MSGFN>005</MSGFN>
              <PARVW>RE</PARVW>
              <KUNN2>0064000191</KUNN2>
              <PARZA>000</PARZA>
          </E1KNVPM>
          <E1KNVPM SEGMENT="1">
              <MSGFN>005</MSGFN>
              <PARVW>RG</PARVW>
              <KUNN2>0064000191</KUNN2>
              <PARZA>000</PARZA>
          </E1KNVPM>
          <E1KNVPM SEGMENT="1">
              <MSGFN>005</MSGFN>
              <PARVW>WE</PARVW>
              <KUNN2>0099100295</KUNN2>
              <PARZA>000</PARZA>
          </E1KNVPM>
      </E1KNVVM>
  </E1KNA1M>
 


Attachments