Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Data is not sent from electronics storefront to datahub: Hybris-C4C integration

Hi experts,

I am connecting Hybris 6.0.0.0 with C4C by following the link - https://wiki.hybris.com/display/release5/Installing+SAP+hybris+Commerce+for+SAP+Cloud+for+Customer+Integration. I have set up all the properties. But when I register a new user by clicking on 'sign in/register' on electronics storefront, data is not sent from hybris datahub. However if I sent data directly from backoffice using 'Quick Upload', it shows data reached at datahub.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 28, 2016 at 07:50 PM

    Hi, we have resolved this issue on Hybris 6.0.0.0. You need to create custom proxy extension, leave proxy properties blank in local.properties of Data Hub Web app, and this custom proxy extension will have generated .jar file "custom-proxy-1.0-SNAPSHOT" which you need to put into lib folder of Data Hub Web app.

    Follow below link and relevant step me know if that helps.

    https://help.hybris.com/6.0.0/hcd/028a797fbdb24cb7b9765bc23a6382ce.html

    Best Luck!

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.