Skip to Content
0
Former Member
May 26, 2016 at 02:21 PM

I was configuring yacceleratorstorefront, during PAYMENT its showing the following error

195 Views

Hello Expert Team,

while doing payment its getting redirected to the following url:

https://electronics.local:9002/acceleratorservices/sop-mock/process

in the console it shows the following error message:

WARN [hybrisHTTP7] [DefaultFindDeliveryCostStrategy] Could not find deliveryCost for order [00000000] due to : null... skipping! WARN [hybrisHTTP7] [DefaultFindPaymentCostStrategy] Could not find paymentCost for order [00000000] due to : null... skipping! WARN [hybrisHTTP36] [DefaultFindDeliveryCostStrategy] Could not find deliveryCost for order [00000000] due to : null... skipping WARN [hybrisHTTP36] [DefaultFindPaymentCostStrategy] Could not find paymentCost for order [00000000] due to : null... skipping! WARN [hybrisHTTP19] [DefaultFindDeliveryCostStrategy] Could not find deliveryCost for order [00000000] due to : null... skipping WARN [hybrisHTTP19] [DefaultFindPaymentCostStrategy] Could not find paymentCost for order [00000000] due to : null... skipping! WARN [hybrisHTTP11] [DefaultFindDeliveryCostStrategy] Could not find deliveryCost for order [00000000] due to : null... skipping WARN [hybrisHTTP11] [DefaultFindPaymentCostStrategy] Could not find paymentCost for order [00000000] due to : null... skipping! WARN [hybrisHTTP11] [DefaultFindDeliveryCostStrategy] Could not find deliveryCost for order [00000000] due to : null... skipping WARN [hybrisHTTP11] [DefaultFindPaymentCostStrategy] Could not find paymentCost for order [00000000] due to : null... skipping! WARN [hybrisHTTP11] [DefaultFindPaymentCostStrategy] Could not find paymentCost for order [00000000] due to : null... skipping! WARN [hybrisHTTP9] [DefaultFindPaymentCostStrategy] Could not find paymentCost for order [00000000] due to : null... skipping!

can you please help me out.. Thanks