Skip to Content
0
Former Member
Dec 08, 2015 at 01:11 PM

Hybris Marketing Segmentation / ADTRECO Extension integration - debugging/logging

137 Views

i am trying to integrate adtreco extensions with my hybris commerce suite. If i try to select the campaigns at wcms > segmentation > customer rules i get a emptry drop down list.

At the moment i am pretty sure the connection is running fine, but i try to narrow down where an error or mistake happens.

https://ip/sap/opu/odata/sap/CUAN_COMMON_SRV/Initiatives is returning the expected results from hybris marketing.

I don't get any OData / HTTP logs in my tomcat-log folder, so i am not 100% sure if the connection is fine or the OData request is executed succesfully. I hope you can help me with these questions:

  • How to enable logging for adtreco?

  • How to force an odata request from adtreco with logging?

  • How to check if the http connection is fine to my hybris marketing system?

  • How to check if the campaigns and so on are fine on hybris marketing side?

  • do i need a running datahub instance?

  • What i am probably missing?

For verification, i already tried the hybris marketing recommendation addon and i can add the recommendation component without a http destination error, so i assume the connection is fine. I can't test the data exchange here due a lack of recommendation data.

Running Hybris 5.7.0.0 with B2C Telco Template.

I tried everything i found on the wiki & experts forum and don't know how to go further now.