Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Default Media Cache Region

In our application running on Hybris 5.3.0.2, the defaultMediaCacheRegion is not working. The issue is that I can see the region through Hybris Admin Console but there is no object inside it. Is there any special configuration needed to make this out-of-the-box feature to work ?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 27, 2015 at 03:25 AM

    As far as I know, defaultMediaCacheRegion is only effective when you select cloud-based media storage strategies (i.e. Amazon S3 or Windows Azure).

    Then the region cache stores media files in local storage to reduce the latency of network transfer. Please refer to the following link for the details.

    https://wiki.hybris.com/display/release5/Media+Storage+Overview#MediaStorageOverview-LocalFileCaching

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.