Skip to Content
0
Mar 13, 2015 at 02:38 PM

NPE before starting URS with 5.1

86 Views

After Update from 4.8 to 5.1 the following happens:

when running initialization.legacy.mode=true everything works fine , if i turn it off,

i get the following NPE : {code} [de.hybris.platform.hac.facade.impl.DefaultInitUpdateFacade] Failed to initialize java.lang.NullPointerException at java.util.TreeMap.getEntry(TreeMap.java:342) at java.util.TreeMap.get(TreeMap.java:273) at de.hybris.bootstrap.ddl.model.YDbModel.getTable(YDbModel.java:125) at de.hybris.bootstrap.ddl.DatabaseModelGenerator.addToTable(DatabaseModelGenerator.java:736) at de.hybris.bootstrap.ddl.DatabaseModelGenerator.collectAttributes(DatabaseModelGenerator.java:559) at de.hybris.bootstrap.ddl.DatabaseModelGenerator.collectAttributesAndIndicesForTable(DatabaseModelGenerator.java:476) at de.hybris.bootstrap.ddl.DatabaseModelGenerator.extractDeploymentForType(DatabaseModelGenerator.java:301) at de.hybris.bootstrap.ddl.DatabaseModelGenerator.extractDeploymentForType(DatabaseModelGenerator.java:311) at de.hybris.bootstrap.ddl.DatabaseModelGenerator.extractDeploymentForType(DatabaseModelGenerator.java:311) at de.hybris.bootstrap.ddl.DatabaseModelGenerator.prepareDatabase(DatabaseModelGenerator.java:228) at de.hybris.bootstrap.ddl.DatabaseModelGenerator.createDatabaseModel(DatabaseModelGenerator.java:101) at de.hybris.bootstrap.ddl.HybrisSchemaGenerator.buildDbModel(HybrisSchemaGenerator.java:408) at de.hybris.bootstrap.ddl.HybrisSchemaGenerator.update(HybrisSchemaGenerator.java:205)

{code} DatabaseModelGenerator.addToTable gets a null pointer , because ExtensibleItem in the deployment doensn't have a tableName

anyone help on this one ?