Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Build.xml does not exist - installation error on macosx 10.9.5

hybris commerce suite 5.4.0.0 macosx 10.9.5

when doing the ant clean all cmd i get prompted with the msg: Buildfile: build.xml does not exist! Build failed

I did the following: "XXX-MacBook-Air:bin XXX$ /hybris/bin/platform/apache-ant-1.9.1/bin/ant clean all"

Build file is located in /hybris/bin/platform/

What am I getting wrong?

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 09, 2015 at 12:21 PM

    You need to source the environment variables before you call the ant command. In Mac, this should be like this:

     $ cd <HYBRIS>/bin/platform
     $ . ./setantenv.sh
     $ ant clean all
    
    

    Be careful - there is a space between the 2 dots on the setantenv.sh (../setantenv.sh)

    Refer to the Installation notes on the Wiki to review this.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Feb 09, 2015 at 12:59 PM

    Thank you Emmanuel, I thought i had sourced the environment variables properly but apparently that wasn't the case. It works now.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.