Skip to Content

Crystal Report is blank on early of every month

Hello all,

I have created a crystal report to pull next day data. It runs as required but at the end of a month it does not show any number for the first of next month. I meant to say that the Crystal Report was blank for July 1 which was executed on June 30th. I have noticed the same behavior last month. I am using the following to fetch next day data in SQL Command:

s.LDATE=to_char (sysdate,'yyyymmdd') +1

Please advise. I would appreciate the help.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jul 03, 2019 at 04:17 PM

    You're adding 1 to the data after converting it to a character. I would change it to something like this:

    s.LDATE = to_char(sysdate+1,'yyyymmdd')

    -Dell

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.