Skip to Content

Can't see any apps and extract data through api

Hi,

I can't see any apps in my homepage as seen in the picture?

Furthermore I can't extract any data from my sensor through the api using the url below, I just get a 500.

https://analytics-thing-sap.cfapps.eu10.hana.ondemand.com/ /aggregates?$filter=time ge datetime'2019-03-21T10:00:00' and time lt datetime'2019-03-22T00:00:00'&$format=json

Everything worked yesterday, anyone know if anything have changed?

Any help is appreciated.

Best regards,

Kasper Kimose

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 01, 2019 at 12:34 PM

    Hi, has this been resolved? Are you aware of our Jam Page for customers to see upgrade schedule and known outages? I can invite you to it if you email me at marcus.behrens at sap.com with your customer email address. Regards, Marcus

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.