Skip to Content

GRC 10.1 Process Control - Control Executed but did not route to an owner

Experts,

I am sure that I have completely overlooked something but after about a week of looking at this I have hit a wall. We have recently stood up Process Controls and have set up three jobs which have all executed at least once. The problem is that the jobs executed but have not sent anything to the control owner.

I have verified that the custom role we built for owners is set up in SPRO (GRC --> General Settings --> Authorizations --> Maintain Entity Role Assignment --> Custom Role linked to CONTROL) and when I go to "GRC Role Assignments" --> Business Process --> and look at the controls I can see an owner listed under the custom role (only odd thing, if I search for Controls looking only at SOX controls I see the control owner names where I expect under the custom role and linked to SOX (bottom part of the picture), but if I search for Controls looking at both Cross Reg and SOX the names appear under the right role name BUT they are now in the Cross Regulation line rather than the SOX line and the cell for this role and SOX is grayed out (top part of the picture)).

Any help in what I have overlooked would be appreciated.

Thanks,

Josh

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 04, 2019 at 02:13 AM

    Hello Josh,

    Have you done Regulation Role Assignment in SPRO to your Custom role, as you need to attach regulation to the roles to work that properly.

    Regards,

    Silky

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.