Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Adobe form not getting open while running WD application from portal

Hi

I am facing the issue while opening the PDF from while running a webdynpro application through portal and this issue happening is all the system except one system where I can able to view the PDF copy.

Scenario-->

1-->Smart form where I have developed this from.

2-->Webdynpro FPM application where there is a button name Print which is calling this smartform and displaying as a PDF .

Issue-->I can able to see this PDF in one system only but in rest of the PC I am getting a blank copy.Checked with BASIS team mates but they don't have any clue about this.

Please check the attached screen shot and suggest what could be the issue behind this issue.

There is two screen shot attached which has been taken from two different system.

Thank you very much in advance.

Cheers

Jay

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 05, 2016 at 09:13 AM

    Anyone Please.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.