Skip to Content
avatar image
Former Member

Crystal report failing on windows 10

Hi,

I am seeing very annoying problem with crystal report after upgrade to Windows 10. It was working perfectly fine on windows 7. Below is the issue details:

My application is using Crystal report for the reporting purpose. It was working fine until we were on Windows 7. When we upgraded to Windows 10 , the crystal report is showing blank page if run through visual studio 10 in both debug as well as release mode. I installed all sort of SP both for Visual studio and Crystal reports but nothing worked out. Interesting thing is that if I directly run my application through IIS (without launching the application through visual studio), the crystal report works perfectly fine . Not sure what's going wrong in combination of visual studio 10 and crystal reports. Below are the version details of softwares, we are using:

OS: Windows 10

VS : Visual Studio 2010

.Net framework : 3.5

Crystal report version : SAP Crystal Reports, version for Microsoft Visual Studio 13.0.5.891

Crystal report runtime version : 13.0.5.891

IE : IE 11

Adobe : Acrobat Reader DC

Please help me fixing this problem asap. I already wasted multiple days trying to troubleshoot it. Nothing worked. FYI, I found multiple solutions to rename the Crystal report version folder, installed latest SP etc but none helped.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • avatar image
    Former Member
    Oct 04, 2016 at 06:04 PM

    We are having the same problem. 

    Please let us know if you have found a fix yet???

    Thank You,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded