Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SQ01 report is not showing data

Hi Experts,

I developed a query report (SQ01) i linked 2 tables VBAK and VBRP for this report but when i am running reports it's giving me message

No data was selected

Message no. AQ260

Diagnosis

When executing a query on the selection screen, no data was found for the criteria you entered. Therefore, no list could be generated.

There is lots of data in tables and I can also see data in SQ01, but in output it's not showing error. Can anyone suggest me what is the problem ??

SQ01.PNG (48.9 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Sep 19, 2016 at 10:21 AM

    hi,

    VBAK is table of sales order (header) en VBRP are the invoice lines. Aren't you meaning to link VBAK-VBAP or VBRK-VBRP ?

    if you link VBAK-VBELN with VBRP-VBELN, you won't find any matches as they are separate things.

    the link from VBAK to VBRK is via VBFA

    kr

    Nico

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.