Skip to Content
avatar image
Former Member

No Events shown in the Execution Tab of a Freight order

Dear All,

I have been struggling with the following issue for days now:

I have integrated EM and TM as presented by the configuration guide and have gone through a Trouble Shooting document presented on this platform. However, I am not able to see any pre defined expected Events in the execution tab of the freight order. In contrast to that I am able to see expected Events in the execution tab of the Freight Unit.

My ApplicationObj. is ODT20_TO / FU. All settings in the Freight Unit type have been made according to the configuration guide.

Also, no Event Handlers for ODT20_TO are being created, which leads to my question whether there is an additional transaction that needs to be executed before this happens. Again, Event Handlers for ODT20_FU are being created.

If you need any further information details please let me know. EM and TM are working on the same server.

Thank you in advance.

regards Marcel

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Sep 13, 2016 at 06:45 PM

    Hi,

    so the issue that needs to be solved is that no event handlers get created for the freight orders - the expected events will only be available if the corresponding event handler exists.

    So I guess, you checked already the following points:

    • Freight Order Type has the correct application object type ODT20_TO
    • Application object type ODT20_TO is enabled (EM Relevance of Appl. Obj.)
    • Nothing is stucked in a queue
    • Parameter mapping is set-up in EM customizing for ODT20_TO (IMG: Define Parameter Mapping -> Assing Profile to Mapping Area)

    Normally the event handler should be created then for the freight order as well. Did you check the application log (TA: SLG1)?

    Best regards, Daniel

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 19, 2016 at 07:54 AM

    Hi Daniel,

    I have followed up your advices and figured that all these Settings have been made. Additionally, nothing  in the queue.

    Are there any other points where I could start trouble shooting?

    Thanks

    Marcel

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded