Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Surveys answer retrievalI

Hello,

I am trying to customize a survey on my system, but i am facing a problem when i want to retrieve the answers from the system.

Here are the steps i followed :


- I created the survey using the crm_survey_suite

- I customized the xml file to generate the survey's URL

- I switched to ABAP CATserver


My URL is generated, it gives me the possibility to answer my questions. After saving the answers, the following message appears on my browser :


Values have been correctly saved.


But I am not finding my values nowhere (not in CRM_SVY_RE_ANSW, nor in crm_svy_db_svs) and i really can't see what i am missing.


I would really appreciate if you could help me with this.


Thank you very much.


Kawthar

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Sep 06, 2016 at 07:41 PM

    Hi,

    In CRM_SURVEY_SUITE , select your survey and select Menu : Extras->Display Evaluation . Do you see any responses recorded there . Also check if you have maintained the following checkbox.

    Regards,

    Manjeet.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.