Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Font is differeent between Develop system & Production System

Dear Experts,

I meet a headache.

I import the Helvetica Font to Develop system, and complete the settings of the related smartform in SE73.

Then I transport the request number of font-importing and smartform customizing to Production system.

The settings in Production system is the same as that in Develop system.

However, the font printed by the Production System is not Helvetica any more, which is different from Develop system.

I can’t find the reason. Do I miss something?

Does anyone can give me a hand?

Thanks so much!

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Aug 22, 2016 at 11:21 AM

    In your post, you didn't mention the printer fonts (SPAD) so maybe it's the issue (SAP cannot select a font for a given printer if this printer is not said to support it ; SAP will choose the closest font possible).

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Sandra,

      I have checked that all the settings of SPAD between develop system and production system are the same.

      The smartform can be printed normally in develop system.However, the font is chaned when printed in the production system.

      Today I search some notes for help, but it doesn't work.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.