Skip to Content

Unrecognised Dimension

Hi All

I am trying to add new planning view to newly created the planning area.I am getting some error.Not able to load the data in newly created planning view.

It says

Some dimensions of the active report are not present in the current cube/model.If you have selected wrong cube/model.Close it without saving and connect it to rite cube/model.If some dimensions or hierarchies have been renamed,Please select the new corresponding dimension and hierarchies.

Please let me know your views.

Regards

Roshan

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Aug 22, 2016 at 08:04 AM

    Hi Roshan,

    It seems like you are trying to add an existing planning view from one planning area to another planning area(by logging off and then login). The error message indicates that there are some attributes selected in the planning view which doesn't exist in the new planning area or have different names. You may want to double check on this.

    Thanks,

    Rohit

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.