Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

MaxDB 7.7.0.7 x_server does not start on RHEL 6.6

Hello,

after migrating our Content Server 6.40 from RHEL 5.6 to to an new RHEL 6.6 server and installing MaxDB 7.7.0.7 (PL 41 or 50) "Software only" as user root with SDBSETUP without errors (sdbverify is happy) "x_server start" fails without error message or log file. Trying the same with RHEL 5.6 or RHEL 6.4 starts x_server successfully. The combination is supported by PAM. What is missing?

Best Regards,

Jürgen Felkel

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 11, 2016 at 01:37 PM

    Hi Jurgen,

    Please follow the SAP Note 2115113 - X_server f ails to start on Red Hat 6.6

    Regards,

    Gopi

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.