Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

pb12.5 classic application and windows 10

I have a 12.5 application at a client site, that doesn't seem to want to run.

We have windows 10 here... and it runs fine.

He says that it's just spinning.. like it's running, but never comes up

I've never had an application do that before

we at least got some kind of error message.

Any ideas?

helpdesk got the same programs, that he's using... and it works fine here

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 10, 2016 at 08:08 PM

    Hi Scot;

    Try running Process Monitor or similar software to see what kind of conflicts your application might be encountering. Also have a look at the MS-Windows logs as well for error / conflict messages.

    You might also want to download and run MS's Process Monitor tool & see if it spots any conflicts.

    HTH

    Regards ... Chris

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.