Skip to Content

SAP 9.2 Web Browser Access Production Order Print Issue with Logo

Hey all,

Having a small issue. I edited the default Production Order template within SAP B1 9.2 and everything prints perfectly except the logo [when accessing B1 via web browser]. When I access the same production orders by remote desktop or other remote applications on the actual server side system the logo prints fine. This is the case for print preview AND directly printing to pdf.

The issue is only with the logo and only from the web browsers. Has anyone else encountered this issue?

Thanks,

Jaz Parmar

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Aug 10, 2016 at 04:41 PM

    Hi Jaz Parmar,

    Did you try on 9.2 PL03 or lower patch?

    Please see note 2333782, this was a limiation in Browser Access and it has been fixed in PL03.

    thanks,

    Maggie

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.