Skip to Content

OAC0 - HTTP error: 404 Not Found

Hi,

When i creating the New Content Repository i am facing the below issue.

HTTP error: 404 Not Found

IIS version is : 8

OS : windows 2012.

Kindly check it and do the needful.

Regards

S.prasad

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 12, 2016 at 05:54 AM

    Hi Prasad,

    Am also facing the same issue.If you resolved let me know the solution.

    Reg,

    Naveen.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 22, 2016 at 08:36 AM

    Hi Prasad,

    In oac0 You gave the http server(URL) right. There has to be connection between your sap server and which server you are given in oac0. Please test the URl or IP from your SAP server web browser. If the url is not opening, then there is a connectivity issue. You have to resolve that.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.