Skip to Content

GET_BUSINESS_SYSTEM_ERROR an error occured when determining the business system(LD_ERROR)

Dear experts,

I am getting an error LD_ERROR, while triggering proxy. my interface is like PROXY TO SOAP synchronous integration. while testing in QA we are facing this issue. we have maintained all the connection in sm59. but sldcheck is not happening. cross checked sldapicust also.

SAP production data is copied in sap QA server, after refresh we are facing issue.

1)in ID I can able to see the Adapter specific configuration properly. Logical system, port and system id.

2)in sm59 G, H type connections are proper and SPROXY t-code also opening.

3) checked sld also, business system settings are pointing towards SAP QA only.

Please suggest to resolve this issue.

Regards,

Kiran polan

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jul 28, 2016 at 05:51 AM

    Hello,

    In transaction : SLDAPICUST on ECC check which SLD the System is pointing towards. I have a feeling after your refresh SLDAPICUST continues to point to production and was not updated to point to QA!

    SLD

    Regards

    Bhavesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.