Skip to Content

Datasource execution issue in design studios

Please find below error when i add datasource in design studios.Strange thing happening here is i could execute the same datasource in design studios dev system but not QA system

My queries below.

1)Currentley i am Design studios 1.6 sp1 with hana SP9

please let me know if my issue will be resolved if i go down with Design studios 1.5 with hana on SP9?

--------------------------------


2) please let me know if below JRE Environments supports Design studios 1.6 sp1 with hana SP9

Java versrion in Design studios.

Installed version on system

3)Please let me know if the design studio extensions enough to run on hana mode

Please help me.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Jul 26, 2016 at 11:59 AM

    Hi Naiduz,

    Are you using any custom datasources or BW/HANA datasource.

    Thanks,

    Nithyanandam

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 26, 2016 at 01:43 PM

    Hi,

    You should have a look at the log Design studio's pointing at.

    Are you in Local mode ? Can you try with the Hana connection on a BI Platform instead ?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.