Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SSO not working between SAP GUI for windows and WD ABAP

Hi Experts,

We access our custom webdynpro application from SAP Inbox( tcode-SBWP) .We login to SAP GUI from windows with userid and password then once we click any item from SAP inbox then the respective WD ABAP application opens in a new IE browser .But it asks for netweaver userid and password to load WD Application in browser.

So can anyone help me how to avoid this logon screen or is there any possible to SSO for this case.We don't use SAP Portal .

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 22, 2016 at 08:40 AM
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Hancila,

      Thanks for your response.

      Actually we have checked that whenever we are opening one WD ABAP application from custom t-code that time this is opening in a IE browser without asking netweaver logon screen.So sso is working whenever wd abap opened through tcode (using standard WDYID tcode) .But whenever this is opening from SAP inbox then SSO is not working.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.