Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Webdynpro application problems using Chrom Browser

Hi

I have created a webdynpro application and added to the view images which i uploaded using MIME ( size 16X16 pxl ).

If i execute the application using CHROM browser the images are flickering / jumping each time i press any button in the screen, but if i do the same thing using IE explorer the images are not flickering or jumping.

i tried to change the image file type, size, the width and hight of the image element but its the same?

Does someone has an idea why this thing might happen and how can i solve it ?

thanks

Elad

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 22, 2016 at 04:35 AM

    Did you try to wrap your images in Transparent Container?

    Hope this helps.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.