Skip to Content

Crystal Reports 2016 Connection Issue with Visual Studio

Customer Edie Dobbs is having issues connecting with our runtime for VS 2015.

Here is the screen shot of the available options for adding a new item. Crystal Reports is not listed. When the customer installed the runtime, it loaded and installed without an error. The customer can run Crystal Reports by itself but there doesn’t seem to be a tie to Visual Studio 2015.

The customer picked, downloaded, and installed the “Install Executable” Support Pack 17.

It installed with no problems, but there is something missing.


Can you please assist?

Thanks!

Carlos

Edie1.png (61.1 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jul 20, 2016 at 09:17 AM

    Hi Carlos,

    Unfortunately Edie is right clicking on the incorrect option i.e. Solution section in the Solution Explorer.

    He needs to right click on the "Application_Name" and then click "Add New Item" option to get the Crystal Reports tab.

    Let me know in case of any queries.

    Regards,

    Vinit

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.