Skip to Content

Can't attach SAP HANA system to BW-MT in HANA Studio

Hello Gurus,

I am trying to work on HANA Studio using BWMT, however when I attach an SAP system to a new BW project , I can't find any HANA system, check the below screenshots:

Our BW system version : BW740 SP 10,

Our HANA version: 1.00.102.03.

I have already implement notes 2122492 - SAP HANA System cannot be attached to BW modeling project ,and I also configured the host information, but problems still exist.

Can somebody help to check this issue.

Thanks in advance

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 19, 2016 at 11:10 AM

    Hi WeiFeng,

    I understand that you have configured the host information... but some times we need to close the HANA studio and re-open the studio, then studio understands the changes in the host configuration and then try to attach the HANA system.

    Hope this helps....

    Best regards,

    Mastan.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jul 19, 2016 at 11:30 AM

    Hi WeiFeng,

    Please check this thread.

    Regards,

    Muthuram

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.