Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

salesforce.com message is TLS1.0 has been disabled in the organization

Hi Guys,

I was able to successfully connecting to Salesforce Sandbox environment using SAP BODS 4.1 salesforce adapter. Today when I tried to connect I am getting below error.

"Salesforce.com message is TLS1.0 has been disabled in the organization. Please use TLS 1.1 or higher when connecting to Salesforce.com".

Did any body faced this error, Please let me know how this can be resolved to connect?

Regards,

Siva

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Jul 19, 2016 at 08:28 AM
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jul 19, 2016 at 10:11 AM

    Hi Siva

    Updating the Adapter JRE to JRE 1.8 will resolve the TLS 1.1 error. Simply login to SAP service market place and search for SAP JRE 1.8 in the download section.

    Regards

    Charles

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.