Skip to Content

encountered errors when opening URL

  • The following error text was processed in the system LEP : Adapter error in &VIEW_ELEMENT_TYPE& "ZZY" of view "ZHR_WD_AP.ZHR_WD_AP_MES": Context binding of property VALUE cannot be resolved: Node ZHR_WD_AP_MES.1.GET_BASIS does not contain any elements

controller nodes

view nodes

I noticed that the erorr said 'ZHR_WD_AP_MES.1.GET_BASIS', but there is no '1' in the nodes structure.

Is it the reason that caused error?

ctrlpng.png (7.7 kB)
view.png (6.5 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jul 13, 2016 at 12:20 PM

    Hi Ming Yu,

    Probably this is not the case. It seems you have bound ZZY to a Value property, but element ZZY was not populated and thus the property is empty. The framework cannot resolve the property and is dumping.

    Also, I noticed that on Component Controller Context GET_BASIS is child node of another Node, GET_DATA, while on the View Context, it is directly child node of the Context Node.

    Regards,

    Felipe

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.