Skip to Content

Issue in SAP GUI 7.40 patch 7

Hi Team,

I am facing issue when trying to connect the system using connection type as "Group/Server selection".

When i am giving the entry, it is not detecting the message server host name. I have already updated the services file.

It is showing the error "NiHLGetNodeAddr' unknown".

I tried to replace the saplogon.ini file from other system, where it is running fine. I am getting error "Service '?' unknown.

Please suggest.

Regards,

Shyam

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Jul 07, 2016 at 10:36 AM

    Dear Shyam,

    Hope you are doing good.

    Please check if SAP Note  2077230 is applicable. Do apply the patch or the workaround mentioned.
    Hope this helps.

    _ _ _ _ _ _ _ __ _ _

    Kind Regards,

    Hemanth

    SAP Product Support

    _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

    Join me online: http://scn.sap.com/people/hemanth.kumar/content

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Sriram,

      Ping is working fine for all the servers. If i am selecting custom option, it is working fine for all the server.

      When i am trying to use the option Group/Server selection, it is giving below error.

      Please suggest.

      Regards,

      Shyam

      Gui.jpg (94.3 kB)
  • Jul 08, 2016 at 01:53 PM

    Hi,

    Why dont you add it as custom application server or does it have to be load balanced?

    If so is the necessary maintained in rz12 etc?

    Kind Regards,

    Johan

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded