Skip to Content

Multiprovider on BPC virtual cubes not displaying data

Hi All,

Recently we have Post upgraded to BW 7.4 SP14, BPC 801 SP13.

we are unable to view the data on multiprovider but we can see the data at each virtual cube ( *_B cubes) level.

Before upgrade queries on multiprovider are fine but now they are not displaying any data.

Thank you

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Jun 28, 2016 at 11:16 PM

    A couple days back you posted an issue that you can't see data in _B cubes. What changed since than?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 29, 2016 at 01:22 AM

    please don't post multiple threads with the same question.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.