Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No Connect Button for Developer's Edition 1.0 SPS 11

Greetings,

I am currently trying to connect to the developer edition through the CAL, however there is no connect button to select from like there normally is available. Attached is the image, where suspend is located, usually connect is there and would automatically send you to the developer's edition site to get the host name to log in to the instance through HANA. I've also tried using the IP addresses given from the CAL but keep getting no connection. I've checked the access points and it's connected to a https. Can someone please help?

Basically I am trying to connect or what's in the print screen below:

CAL.png (261.0 kB)
conent.png (333.9 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 28, 2016 at 01:17 PM

    Dear Mr. Acosta,

    Now the solution configuration is fixed. You could start a new instance and it will have the required Connect button.

    Best regards,

    Antonia Mihaylova

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.