Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Action Usage by User, Role and Profile

Hi All ,

We have an issue while running the report "action usage by user, role and profile", we are getting an error saying that "the report data is based on your authorization this is happening after our recent support pack upgrade version 4 to 11 and also in system column we are not seeing the systems details it showing as blank.

Please find the attachment.

Your inputs are really appreciate.

Thanks,

Anji Davuluri.

action usage.PNG (19.2 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

3 Answers

  • Posted on Sep 30, 2016 at 02:28 PM

    Hi Anji,

    For "System details are not populated issue" - Please check the below notes.

    2195080 - System (Connector) Drop Down is Empty in Reports

    2149959 - System fields are empty in security reports


    Regards,

    Dinesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on May 23, 2016 at 09:02 AM

    Hello Anji,

    "The report data displayed is based on your authorization"

    It is not an error,you can ignore

    check the parameter 1114 in maintain configurations

    refer the below SAP KBA

    2225207 - Message received when running reports - The report data displayed is based on your authorizations

    Before upgrade is your report is working correctly,

    if yes,

    i think the issue with rendering

    Unified Rendering Notes - Which one to apply - Web Dynpro ABAP - SCN Wiki

    Regards

    Baithi

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      HI srinivas,

      Thanks for your reply ..

      Yes, it worked before , we are facing after the service pack upgrade but as an admin i am perfoming the same i am also getting the same , i think its not an not authoirzation issue ..

      Can you please suggest more inputs on the same if you have any..

      Thanks,

      Anji.

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 26, 2016 at 05:22 PM

    Have you fixed the issue? We have same after upgrade.

    Thanks and Regards,

    Ying Ye

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.