Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Alert configuration

Hi All,

After patching upgrade to the production environment, i am not getting alert mails due to few options(suppress and aggregate alerts) added to the earlier version.

could you please let me know, whether we need to check the suppress and aggregate parameters to get the alerts into my inbox or do we need to change anything else please advise.

Alerts.png (10.2 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Apr 28, 2016 at 02:17 PM

    Hi Ramu,

    Did you create the job in NWA?? if yes what is the log say, does it say like below??

    Can you paste your job log?

    Regards,

    Praveen.


    alert4.png (272.2 kB)
    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Apr 28, 2016 at 02:51 PM

    Hi Ramu,

    are you using Component Based Message Alerting (CBMA) ? If so, please check your settings accoring to this TSG:

    Component Based Message Alerting (CBMA) - Process Integration - SCN Wiki

    Best Regards,

    Viktor

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.