Skip to Content
avatar image
Former Member

LTC block is showing different year block values for different employees in ESS.

Dear Experts,

We are facing a strange issue in ESS while applying for LTA. For different employees, LTC block shows different year block values.

Please find the screen shot and assist how to fix this..

Best Regards,

RG

LTC block.JPG (31.4 kB)
LTA 2.JPG (24.7 kB)
LTA.JPG (67.7 kB)
LTC block1.JPG (52.1 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Apr 13, 2016 at 02:35 PM

    Dear ,

    If you see the V_T511K table for LTABG and LTAEN the start date is 01.01.2010, Kindly maintain the value as in LTCBG 01.01.2014 onwards and then check out the results.

    Also in Type of Block it should 2 year, as once in a 2 year employee can apply one time..


    Best Regards,

    Deepak..

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Dear Deepak,

      Thanks for suggestions.

      I have done the changes and details are given below but still for employees LTC block is different 😔. Kindly assist.

      For second employee where just one block is coming, while proceeding further for LTA for LTC block 2014-2015, system throws an error "There is no eligibility for any of the dependents for LTC scheme (SLTA:CL:LTC:20160418) ".


      Kindly assist.

      Best Regards,

      RG

      LTA for TEST3.JPG (29.5 kB)
      block.JPG (65.3 kB)
      LTA00.JPG (92.1 kB)
  • avatar image
    Former Member
    Apr 18, 2016 at 10:44 AM

    Dear All,

    Please assist on this.

    Best Regards,

    RG

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Dear RG,

      Please remove the entry from V_T77WWW_CLLTCSC, as for SLTA we cannot create more than one record. Above table is menat for LTC only..


      Best Regards,
      Deepak..

  • avatar image
    Former Member
    Apr 20, 2016 at 06:53 AM

    Dear Deepak,

    Thanks for the reply.

    As suggested, i removed entry from V_T77WWW_CLLTCSC and after that LTC block is blank and not able to proceed further for applying LTA for any of the employees in testing environment.

    I also noticed that in table V_T77WWW_CLREIM, Reimbursement type SLTA is IS LTC.

    Kindly assist on this.

    Thanks and Regards,

    RG


    LTC blank.JPG (24.1 kB)
    Reimbursement.JPG (61.8 kB)
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hello RG,

      Yes, Kindly uncheck the same, as LTA is not LTC relevant, So kindly uncheck the same, LTA should behave as normal claim..

      Best Regards,
      Deepak..

  • avatar image
    Former Member
    Apr 21, 2016 at 06:15 AM

    Dear Deepak,

    Thanks for suggestions 😊 but no need to change existing configuration as it is already in Production and issue is here for block period appearance different for different people. Is this something to do with master data in IT0582?? 😔

    Other than that we are getting issue Maximum time gap of 1 Year(s)exceeded for the claim (SLTA:LTC), it should not come.

    Please assist.

    Thanks and Regards,

    RG

    Message was edited by: Gupta Gupta

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hello Ritesh,

      Kindly check the reocrd in IT0589, Also check the eligiblity of that person for LTC, He might not be eligibile for the record.


      Maximum time gap of 1 year(s) exceeded for the claim.

      This will come as employee would not be able to apply the LTC claim, once the time period of previous year expired.

      Best Regards,
      Deepak..