Skip to Content
2
Former Member
Apr 05, 2016 at 01:23 PM

SAP BO hangs off continuosly, terrible performance

4242 Views

Hi all,

We are experiencing what's becoming a critical issue for us in our company.

We have started experiencing performance issues in our Business Objects since two weeks. Last week we could still work with, and users run some reports, even if it took ages to open any webi; after webi was open, it run without problems. But since the last days it's almost impossible to do anything, as BO hangs quite often.

We are working with our Basis team and they have restarted the BO server several times. As soon as they do it, BO works fine... during 5 - 10 minutes. After that, we have the same problem, and performance is so slow that it's impossible to do anything and to work with.

We have webi reports, and Crystal Reports, and none are the issue as we have done several tests and verifications. We can also confirm that problem doesn't come from interfaces, RFCs, or any kind of connection to other system, and there is no critical report that may cause this incident, specially because there are no users now running any reports.

We have followed the following: SAP BusinessObjects 4.1 Performance issue We deleted 21 Gb of old logs and traces, and issue persists. We have no clue what to do, besides that opening an OSS Note with SAP (which actually is already done).

Our system: BO 4.1 SP3 Patch 7

I don't know if some of you has experienced something similar. If so, any suggestion will be more than welcome.

Thanks!