Skip to Content

Interface QM-IDI for entry resylts by subsystems

Good Morning,

we are deploying LIMS in my company, we are using the QM-ID interface, do not knew for what reason 2 of the 30 features of my lots are not uploading the results to SAP QM.

All other features make upload normally except for this two.

Can someone helpe me?

Thanks,

Adilson

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Apr 02, 2016 at 06:21 PM

    Hi,

    At the SAP Outbound side - (Details send to LiMS system form SAP)

    Please check if the Quality work center used in your inspection plan/Routing/Maintenance plan has QDR profile maintained or not and if those two inspection lots are reflected in QIWL table or not.

    At the SAP Inbound side - (Details received from LiMS System to SAP)

    Please check if the results for these two inspection lots are received form your LiMS system or not. If the file didn't had the results, you should check with your external system contact point.

    Thanks,

    Arijit

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Thanks for your message. You have send the attachments not in EN language and these screenshots are not much readable at my system 😔.

      I can see that as soon as the Inspection lot is downloaded in LiMS, the MIC status in SAP side is changed to "6" and this is OK too !! So, Ideally the results should be send form LiMS => SAP with system status "3" / "5".

      Please can you check with your 3rd party LiMS team too as to understand if there is anything missed out in 'filter' criteria for their end. For example, the material in previous case is 1002 where for this case this is 1001. Just double check the data part as I do not think about any other reasons for this issue.