Skip to Content

Opendoc URL issues with Lumira

Hi Team ,

We are facing opendocument issue with lumira applications .

In our environment we have 2 app servers (but default Tomcat is running) and 2 webservers (Tomcat) . Load balancer is configured on webservers.

opendocument is configured in CMC based on appserver1 . This is working for webi and other applications .(because of default Tomcat in application servers)

when I try to get the document link / opendoc link for lumira and run it is throwing HTTP 404 error.

we suspect since the web application content files are installed in web servers , the files related to opendoc are not updated in app server .So that opendoc is not working with application server url.

In short http://appserver1:8080/BOE/.. is configured in CMC - it is working for all applications opendocs except Lumira .

we know by changing opendoc URL to use load balancer URL it works . But wanted to know the reasons .

Thank you.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Apr 01, 2016 at 09:10 AM

    So the community can help you better, please provide your version of Lumira and version of the BI platform

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Alan Han Sateesh Kumar Bukkisham

      Hi Sateesh,

      Thanks for clarification.

      I think the root cause of the Lumira OpenDoc issue is that currently your OpenDoc base URL is using "http://appserver/BOE/OpenDoc/...", however, the Tomcat on appserver does not have Lumira web application installed, hence the Lumira OpenDoc (which is part of Lumira web apps) URL is not working.

      As you mentioned before, if you copy the tomcat/webapps/BOE folder from your webserver to the same location on appserver, I think the issue will be resolved.

      Regards,
      Alan