Skip to Content

Mass Data Maintenance - Leads / Not working

Hi experts,

We want to upload some leads using a .csv file.
Unfortunately the process fails every time.

Data validation succeeds every time, but when pressing the data upload button, all entries failed.

I tried to delete predefined IDs so the system can provide by its self but then, validation fails.

Here are some screenshots.

BR,

.CV

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Feb 08, 2017 at 08:20 AM

    Hi experts, Does anyone know what might be the problem?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Feb 08, 2017 at 10:28 AM

    Hi @Christoforos Verras,

    Did you tried to do this with migration tool? Seems to better for your issue. I mean, regarding the Leads are they already in the system or are they new?

    BR,

    LM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Feb 08, 2017 at 01:59 PM

    Hi again @Christoforos Verras,

    I recommend you to do with migration tool, because as you said are they new ones. The error that you are facing is because the system is waiting an ID and you do not have one " <?>". I mean, in your screeshot. Please follow the screenshots and you will upload the Leads. Set the properties to add new records and look out to your mandatory fields.

    BR,

    LM

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Feb 08, 2017 at 02:06 PM

    Migration template


    aecpf.png (100.8 kB)
    bbtgs.png (30.0 kB)
    iz9sn.png (20.9 kB)
    w1dwl.png (121.3 kB)
    pspdh.png (28.1 kB)
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded