Skip to Content

WF Initiator does not exist

Hello All,

I am investigating a workflow previously developed at a client site.

The workflow is going to error status trying to send an email to the WF Initiator - email was not found.

I checked SU01D - the user id of the WF Initiator does not exist.

I checked where used in the flow, WF Initiator is not being overwritten.

The event log is off in production - I may turn on to hopefully catch it - but it is not happening that frequently.

Thank You and Kind Regards,

Scott

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jan 15, 2016 at 03:19 PM

    Hi,

    If it is an old workflow, then probably the user was deleted at some point.

    Please use transaction SWI2_ADM1 to find out workitems without agents.

    It is also possible that the workflow is triggered manually in some custom code where the _evt_creator container is passed on with a literal. Check the binding of the workflow to make sure that &_EVT_CREATOR& is binded to &_WF_INITITATOR& and not some literal.

    Kind regards, Rob Dielemans

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.