Skip to Content

Design Studio on HANA does not display

dear all, i wonder if you can help

here is my environment

  • HANA is 1.00.097.01.xxxxxxxxx
  • DS is patched with DS_CLIENT00_0-70001266, which shows a version of 16.0.5
  • DS DelUnit installed on HANA is HCOBIAAS00_0-70001186
  • SAPUI5_1 DelUnit is installed on HANA version 1.24.5
  • HCO_INA_SERVICE DelUnit is installed on HANA version 3.1.0 (Analysis for Excel via HTTP works fine)
  • tried with lastest Chrome, and IE9 browsers without success
  • sap.bc.ina.service.v2userRole::INA_USER is granted to user (note: Analysis for Excel via HTTP uses INA and works fine with this user)
  • no SDK extensions are installed in DS

i have a DS application called "DUMMY" with a single text component "hello". no data sources, or anything else.

when i execute locally, it works.

when i execute on HANA, i log on, and get a blank screen, with no message.

the screen is the pale blue colour, so it looks like something happened, just no visibility of the text component "hello"

my url ends in 8000/SAP/bi/aas/rt/index.html?APPLICATION=DUMMY

what am i missing ?

thanks

g

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jan 14, 2016 at 09:42 AM

    Glen, is the Design Studio add-on installed on HANA? Also see this SAP Note for troubleshooting - please review: http://service.sap.com/sap/support/notes/2154859

    See this wiki too:

    Design Studio - Support Page For Client - Business Intelligence (BusinessObjects) - SCN Wiki

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.