Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

SAP webdispatcher not loading content

Hi All,

I have been observing issues on SAP web dispatcher.

As soon as I click on the "Active Connections" on the web admin page, the page goes unresponsive and keeps loading. Though no impact on the web dispatcher performance is observed, it is still a pain to have mistakenly clicked on the link and keep waiting for it to bring back information.

Please advise if someone has experienced this and resolved.

Thanks,

Ankit

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Best Answer
    Posted on Jan 13, 2016 at 01:09 AM

    Hi,

    Please see Sap Note 2032490 - Performance issue with web administration interface .


    Best regards,

    Shi Feng


    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jan 12, 2016 at 03:28 PM

    Hello Ankit,

    What is the Web Dispatcher release and patch level?

    You can capture this at the "release information" menu of the web administration page.

    Regards,

    IsaĆ­as

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.