Skip to Content

Problems connecting to imported applications / HCP --> Back-end

Hi All,

We have configured our back-end system and gateway + hana cloud connector.
We have succeeded in creating connection from the HCP to back-end to import a HCM Fiori app (HCM_EMP_LOOKUP).

When I try to run it as a fiori component on sandbox in the WebIDE, it keeps giving me the turning flower icon.

When I check console I get the following. However, connection to import from R/3 is working, as well as the connection test from the destination menu in HCP.

2:53:33 PM (destination) Destination 'R3' is either not a Web IDE destination or not valid because the WebIDEUsage or URL properties are missing in the destination settings.

Check your destination settings in the SAP HANA Cloud Platform Cockpit.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jan 03, 2016 at 03:12 PM

    Hi Jan,

    just a guess. Your destination might miss WebIDE related configurations. Check this online doc please SAP Web IDE Developer Guide

    There is also a sub paragraph for ABAP systems SAP Web IDE Developer Guide

    Regards,

    Anton

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.