Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

PSS not working after CUA implementation

Hi,

We have implemented CUA in GRC system. PSS was working fine before implementation of CUA. We have connected 10 systems to CUA. PSS was working till 9 systems are connected. Suddenly it stopped working after all the systems connected. We are getting message 'User XXXXXXX doesnot exist in SAP system'.

We have maintained CUA setting in SPRO also. Implemented not 1999827 in all the child systems.

Your help on this greatly appreciated.

Thanks

Venu

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Dec 16, 2015 at 09:16 AM

    Hi Venu,

    Check this discussion

    User provisioning failure in GRC AC 10.1 (CUA i... | SCN

    Regards,

    Artem

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Venu, please provide me with the screenshots I asked earlier.

      You wrote:

      We have connected 10 systems to CUA. PSS was working till 9 systems are connected. Suddenly it stopped working after all the systems connected. We are getting message 'User XXXXXXX doesnot exist in SAP system'.

      Did it stop working for all system after inclusion the problem one, or in the problem system only?

      Artem

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.