Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

wrong hostname in SPAD

hi community,

when installing a new printer in SPAD the hostname of the backup network shows up in GUI.

Which means the field "Host" shows the servers backup network hostname. The backup network has its own IP range and is not routed to any other network. How can I force SAP to use the correct hostname?

I believe this happens because the backup hostname starts with the letter 's' rather than the 'original' hostname starting with 'v'.

Cheers,

Helmut

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 16, 2015 at 04:14 AM

    Hi Helmut,

    You can find the active/inactive spool servers in SPAD main screen and choose display for Spool servers.

    Check and delete unwanted hostname from it.

    Second if you wish to change the Destination host of already configured printers use report

    RSPO_CHANGE_PRINTERS. This report helps to perform mass change.

    Regards,

    Prithviraj.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.