Skip to Content
0

SAP EH&S Automatic Report Shipping

Feb 04, 2017 at 02:02 PM

114

avatar image
Former Member

Hi Experts,

I have an issue while working on Automatic Report Shipping of SDS triggered by sales order.

I have made the required configurations for report shipping and the servers are up and running and the reports are in RELEASED status in CG50.

When I create sales order and save the same with O/P SDB i am getting error “No communication data has been defined for transmission medium 8”.

automatic-rs-1.jpgautomatic-rs-2.jpg

Also, I followed the solution suggested in the below link https://archive.sap.com/discussions/thread/3366429.

In SE38 I executed Program RSNAST00 and RC1SDAPL.

After executing the report RC1SDAPL below error message has been displayed with SRGV ID. I am not sure of this error.

Please help me out on this issue.

automatic-rs-1.jpg (263.3 kB)
automatic-rs-2.jpg (249.7 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

2 Answers

Christoph Bergemann Feb 04, 2017 at 04:19 PM
0

Hello

please execute always a search before placing questions. E.g.

https://archive.sap.com/discussions/thread/3313369 (No communication data has been defined for transmission medium 8)

PLease check as well: https://blogs.sap.com/2016/04/10/ehs-classic-report-distribution/

PLease read very carefully the "report distribution" OSS note in which the set up is described

Please close your parallel thread.

In context of: "In SE38 I executed Program RSNAST00 and RC1SDAPL." => both reports should be handled as "jobs"; on quality SAP systems you can start them manually, but not in live system.

The "debug" of report distribution logic is not easy. Looking on your "log" file: Currently no idea. The system seems to have a set up so that for a "specific" context the systems tries to find a released report of type "ANSI_CA" as generation variant. If this is correct or not: I can not decide

The only topic which is obvious is the "strange" document type "(ZOK). If you have 100% used the best practise here. this is clearly wrong (should be SBR).

C.B.

PS: please check for combination of material number and specification key if you can find in CG50 a "report request". Then this would be ok and the reason that the logic stopped is "transparent" (partially).

Show 2 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Former Member

Hi Christoph,

As suggested i have referred the links and attached is the ouput.

Thanks in advance

0

Dear Darshan

for some meesage you have "green" status, Therefore you should ask yourself: what is the difference?

In any case. this is a mismatch in "setuop" / "master data" before teh CVD! rpocxess starts. The "next" best might be to debug to get some ideas at whcih point the "error" is placed in log and than looking back to beginninung to detect the issue

C.B.

0
Christoph Bergemann Feb 04, 2017 at 04:28 PM
0

Hello

small add on: I can see two messages (related to same business partner etc.).. don't know the reason. I would expect that only one message should be placed. Can you check this as well.

C.B.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded