Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

UWL Exception


Hi Experts,

While clicking a task from UWL in portal an exception is getting " user is missing exception in connecting to....". This is happening for only one user. Can i know how can i fix that? Kindly let me know if this is due to any role or group missing from backend system? If so, the group required for the same.

Thanks,

Shiny

Exception.png (93.4 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

3 Answers

  • Posted on Dec 14, 2015 at 08:22 AM

    Hi Shiny

    Can you please refer to the below KBA's and follow the steps given under the resolution section of the

    documents. The below KBA's deals with the similar issue as to what you are facing .

    2161251 - Error "User is missing credentials for connecting to alias " throw out for WebFlowConnector

    1939438 - "User is missing credentials..." error while registering a connector within UWL


    2159519 - "User is missing credentials for connecting to alias" on UWL due to incorrect trust setup [VIDEO]

    Please review the SAP Knowledge Base Article (KBA) provided in this reply. We would appreciate your feedback on the same. You can provide this via the Overall Rating at the top right corner of the KBA. Click on the stars to provide your feedback.

    Regards

    Santarshi Samanta

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Dec 14, 2015 at 10:02 AM

    Hi Shiny,

    Check whether the user is part of everyone user group in portal,he has permission to access the system object SCMDASHR3.Is the portal user is maintained in the backend properly?

    Check any personalization done by this user at the iview level.

    Regards

    Kiruthika

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      HI,

      If you want to check permissions of System object then select system object and open permission tab of that system object in portal. You'll get list of assigned users,roles and assigned groups to particular system object.

      If permission of EVERYONE group is not assigned then you need to add it manually into portal.

      And check EVERYONE group is assigned to End-user or not at portal side.

      Regards,

      Krunal

  • Posted on Dec 16, 2015 at 06:18 AM

    Hi,

    Please check if user password is expired or not. Reset the password in system where you are getting error in UWL and try again.

    Regards,

    Dhruv

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.