Skip to Content

PI configuration problem

Hello Together,

I am new to SAP PI, I have installed a new SAP PI system SP12 and tried to configure the system.

When i to to SLD -> Technical System -> Process Integration , I found only Integration server. XI doman, RWB and Integration engine are missing.

I am not sure how to configure it.

Could anyone help me in bringing the mentioned component into the SLD.

I have done multiple times SAP Netweaver SLD self registration in configuraiton wizard, But still its missing.

Regards,

RaJiTh R s

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Dec 10, 2015 at 11:01 AM

    Hallo,

    that the self registration Wizard is not working is strange.

    Do you have deleted the PI Components in the sld, before you have started the wizard?

    You can try to register the PI components by yourself.

    Open this URLs

    http://<host>:<port>/dir

    http://<host>:<port>/rep

    Then restart this components in the NWA:

         com.sap.xi.directory

         com.sap.aii.af.app

         com.sap.xi.rwb

         com.sap.xi.repository

    Then check the SLD again.

    Don´t do this on a production System. I think the System will lost some Connections, when you restart the components.

    regards,

    Benedikt

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Dec 19, 2015 at 06:42 AM
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded